Friday, July 24, 2009

Mari Ke Langkawi - Wheeeeeee

30th October - 2nd November 2009.

Akan berangkatlah aku dan kawan kawan porem ke Langkawi trip.
Ramai ke?ye...33 orang.
Ramai kan?Aku ngan Judd organizer...
Walaupon dah lama aku tak masuk porem aku masih mengassist Judd dari luar...
Century Suria Apartment akan menjadi penginapan kami.
Manakala Nissan Serena sebanyak 4 biji akan jadik kenderaan kami.

Dah lama dowh tak jejak Langkawi..
Last pergi sana masa tu Mahsuri masih sekolah rendah[apakah]
Ntah macam mana rope Langkawi la ni...
Sebenarnya aku suka pergi trip dan berjalan-jalan ni...
best..nak nak plak gi ramai ramai..best wooo..

Tapi sebelum pose nih, aku ade 2 tempat kena pergi..
Tapi untuk meeting la...aku kena pergi ngan Mus...
Ingat bawak korge sekali,pakej.
UUM Sintok dan USM Penang...Mus kena meeting kat UUM Sintok...
Dan aku plak USM Penang...so kami ingat baik pergi bersama sekali..

So inila sedikit sebanyak rupa Century Suria Apartment nanti ye...






cantik kan?lalalalalalalala.........

11 comments:

Lelaki separa sewel said...

Indah khabar dari rupa... =|

Jarr said...

ayat ayat berbaur dengki....=|

Lelaki separa sewel said...

Takde sebab nak dengki =|
Langkawi je koooooottttt....
DDDDDDaaaaAAAaaaa.... =|

Elmira said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa. cam best jek.

Jarr said...

erfi,

Nak pi wat cara nak pi..jangan banyak ckp..kang aku radak satgi,sia sia jer...=|

El,

you nak ikot ke?=)
sempat lagi nehh...ahha

racun baik punyer....

are-ya said...

abg jar jar bink,

adakah anda membawa mam anda? huhuhu..

Jarr said...

orang kerja gomen mmg sampai awal eh Dayah?=)

mam ikot...geng2 dia merangkap bini2 member2 aku...abih camno?

kalau tak ikot,mesti ko nak aku bawak ko kan?buleh berjimba....wakakakakakakaaka

Penchuri Kobes said...

indah khabar dari rupa =|

Jarr said...

ayat berbau dengki dari Dolah Cheng...

Penchuri Kobes said...

kalau takat pegi

end up tgk tv kat bilek

baek aku takyah follow

(pastu aku takde geng nak main kad)

=|=|

chuya said...

lau tak aku pun gi kan... ermm takde rezeki nak meronggeng ngna korang... sadis sungguh... sob sob sob nanti gi sorang2 la...