Tuesday, October 12, 2010

Cilake lu blogspot!

Gua dah taip setengah page!Pastu lu boleh error plak!
Pastu lu tak save entry gua!Jadahnya function autosaved kau ni blogspot!

ilang mood gua nak bersenggama arini.

12 comments:

Sang Penulis said...
This comment has been removed by the author.
Sang Penulis said...

Lu ok lagi bro, wa hari tu, dah nak dekat 20ribu patah perkataan wa gebang, alih-alih, PC wa terus shut down.

Terus wa melakukan onani demi meleraikan perasaan bebulu wa ni.

citahrudin said...

andaikan saja blogspot itu mahu bergurau

J@J@ / Bini The Rock said...

aku sokong si Citah...

blogspot nak gurau2 dgn lu sikit pon tak kan tak boleh???
tak rock la camtuh...

hahahahahahahahahaaakkkk!!

Jarr said...

SP - lu dah nak jadi laki orang ni bawak2la berenti onani tu..kang angin pasang sapa nak jawab.

citah - bergurau kasar deme ni...

Jarr said...

jaja - gurau kalau tgh 2-3 baris takpela..wa senyum jer..ni gurau tgh 3-4 perenggan.parang mau?hak hak hak..

Pet Shop Boys said...

gua pun pernah gak kena camtu :(....terus give up nak continue

Linglung said...

gua pernah kena sekali mcm ni..rasa nak tampar laptop..tp laptop tak salah..

Jarr said...

pet - hidop mesti diteruskan..berusahalah sahabat!=))

Linglung - lu selalu salah target...takleh jadi special agent lu ni..kah kah kah.

Ibn Mustakim said...

apa salah tekan ctrl+a, ctrl+c then bukak notped then ctrl+v sebelum melakukan kelikan pada bebutang 'save' or 'publish' pada paparan 'belogsepot'....

tapi kalo dah 'belek aut' tak dapek nak nolong... harus tetak...

Jarr said...

Nazri, ana buat IT..kah kah kah!

Jarr said...

eh ana nak ckp ana BUTA IT bukan BUAT IT...salah salah..