Monday, January 11, 2010

What A Waste!

Chewahh...lagi sekali tajuk aku kot bahasa omputih.
tapi bercerita kot bahasa ibunda la ekk...
semalam hati wa mcm dipersimpangan dilemma...
Raja Lawak ke, AJL 24?dahla clash time yg sama...
Akhirnya aku layan AJL 24 (sambil2 tu tukar tgk Raja Lawak time iklan)
Tujuan aku tgk AJL sebab aku nak tgk Stacy ngan Pejal Taher.
Tapi dedua mengecewakan aku...Stacy tak menang,Pejal Taher plak tak berada dlm condition yg bagus utk perform.

Tapi pemenang pemenang semalam mendtgkan kemuyskilan kat kepala aku sampai arini..
Adekah kerna bagus giler babengnye mereka ini membawa lagu memasing?
atau sudah di well planned utk memberi kemenangan bagi pihak berkenaan?
well...ade aku kesah semua tuh?pi mamposs arr sapa sapa nak menang...
aku nak tgk Stacy ngan Pejal Taher jer...(tapi Alyah tu cantik eh...)

Dan seperti yg semua sedia maklum,Bunkface mmg hancur kalau live performance.Stended arr budak baru nak naik..aku pon pelik nape ramai sangat org minat dia nehh...owh ye, semua tu bebudak baru nak naik...biarkanla...
ape pon aku nyesal tgk AJL semalam..cuma satu aku nak puji...
Gandingan Faizal Ismail,Cheryl ngan Ally...Faizal mmg kebabo..
Ally jadik bahan sampai abis...meriah meriah.

Owh utk pengetahuan korang,Bincang.Net tgh totop,mentenen.
Dorang tgh letak klorin,banyak kencing dlm tuh..
dah 4 hari...aku dengar ade 2-3 org dah kena Parkinson tak dpt masuk Bincang.Net
sampai tahap konperens...aku mmg takleh konperens arr...harap maklum la ye.
So aku tatau nak bokpe,kalau ade projek sila roger aku.

~babai for now~

4 comments:

Sang Penulis said...

Lu nk tau apsal lagu Pergi tu menang? Sebab ianya menerapkan unsur-unsur 1 Malaysia dalam lagu tu.

Itu adalah propaganda kerajaan. Kalo lagu tu dipertandingkan semasa zaman Pakcik Tido, confirm lagu tu tak menang.

Kalo nk menang pun, kene ade unsur-unsur tido serta ngantuk.

Pejal Tahir, bajet MJ. Bunkface, elok nyanyi kat funfair atau kenduri berkhatan je.

Stacy, die kene makan koko krunch kasi lagi tinggi. Bile dah tinggi, die bole pergi jauh. Tapi takde la jauh sangat sampai Tasik Balkan.

Tomok? Tu bapok siam haramjadah. Die bajet hensem gile dan kool wat rambut camtu. Demm

Black, muke sebijik cam abang aku. Hidung kembang. Tapi lagu die best.

Hafiz, dalam rambut die bole sorok dekoder Astro. Akim, aku tak phm apsal die pakai baju camtu. Langsung tak kene tema dengan lagu die.

Nasib baik Search telah menyelamatkan keadaan. Nasib baik ade dorg. Kirenye tak sia-sia la aku tengok AJL malam tadi.

Tengok pun semata-mata nak melayan kerenah Hummingbird atau dalam erti kata lain, kene paksa.

Sekian.

P/s - eh, ni aku comment ke aku tulis entry blog aku kat tempat comment ko bro?? Konfius aku =|

Jarr said...

ko kopipes la comment ni utk entry blog lu plak kalau takde idean nak update blog weiihh.cerpen nehh.

fatin itu saya said...

ala..BDN tutup ker? ish.bila nak bukak balik nehhhhh...

paneh muntut ni.

Jarr said...

ujung bulan baru bdn muncul bali paten..sabo ye...