Thursday, January 14, 2010

Tertido

Ye..aku tertido depan PC tadi.
Masalahnya 2 kali...dan dedua kali juga timing,Mat Saleh tu lalu tempat aku.
demm.

Aku rasa dia paham aku kepenatan setelah penat lelah bekerja sepanjang hari.

Mesti appraissal aku tahun ni superb.Untung2 Mat Saleh ni buat bilik tido,lagi best kalau bilik kelamin.

abis,skang ni aku nak sambung tido mana?ngantok masih ade..mata dah satu line (pinjam ayat kuden).tadi aku buat2 cari namecard,sambil tido..tetiba perasan sendiri terberdengkur plak.babih.

isap rokok lah.

10 comments:

ida zakaria said...

kalau dah tahu ngantuk gi la masuk toilet ke, surau ke n tido sana jap. mcm tak biasa!!!

then again kalau awak tido - mana reti bangun .. betul!!!heheheh

Jarr said...

saya ade alarm clock dlm toilet. =|

Anonymous said...

tido dalam toilet?

Itu Indran lah! :o)

Jarr said...

wahha..
Indran tido kaki terjulur keluar sebab panjang sangat...

The Unconscious said...

Zzzzzz....

Jarr said...

aah Charlie..mcm la kau tak penah pegi toilet opis lama utk tido kan?

The Unconscious said...

nope. I tak pernah pegi toilet masa kat RM untuk tidur. I pegi toilet untuk berak, 5 x 1, kencing, adjust 'u know what', makeup, basuh tangan, buang hingus & kahak, wash face, kentut dan sebagainya :)
tapi belum sekali untuk tidur.
pegi stairs pun untuk meditate, smoke, talk cock, waste time, main game, tengok porn, kentut dan etc...
hehehe

Jarr said...

owh so mmg kau tgk porn jugakla ye.cool...
baru la lelaki sejati.

The Unconscious said...

yup...porn with guys :D

Jarr said...

porn with guys????????????

demm u..dont u dare come near me.