Monday, July 19, 2010

Serabut

Pagi pagi kepala dah beban....
Apajadah?
Bangun tido je nak ngadap semua benda ni jer idop aku?
takde benda lain?Ya Allah, kau cepatkanlah urusan dan permudahkan lah semuanya secepat mungkin..

Aku dah malas nak ngadap semua benda ni...dan dah malas nak ngadap manusia manusia yg tak boleh nak beza kenyataan ngan rekaan...jangan risau, once selesai semua, aku lenyap dari mata kau orang..

Kena nasi lemak lauk daging best gak ni...babihla...

11 comments:

Sang Penulis said...

Bro, nasi lemak dengan ayam goreng panas adalah yang terbaik.

Jarr said...

kau buat aku drooling...lapar dowh...

J@J@ / Bini The Rock said...

relax la bro!~

kasi tambah nasi tu 2 pinggan...
x)

Jarr said...

dah...wa dah relax dah ni jaja..kalau belum relax, mesti kau dah nampak berita aku duk mancing kat sungai gombak skang ni...

Faith said...

kuatkan semangat bro. ni sumer dugaan.

Jarr said...

thanks faith...itu yg tgh aku buat skang.:)

janggout said...

jom mancing. kasi relaks sikit otak

afendi ariff said...

gi makang2...jalang2!
heh!

Pet Shop Boys said...

Jangan serabut lagi Jarr..game EPL belum start lagi lol...

frwls said...

kena 'daging' pon sodappp

Jarr said...

janggout - dah lama aku tak mancing...rindu siot.

pendi - wa tgh diet ni bhai...:)

PSB - wa sangap giler tanpa bolasepak ni weihh...

iwal - kau ni kan...kenapa daging tu kau nak tekankan?ehhe