Tuesday, July 6, 2010

Ruangan Komen Ada Masalah Ke?

apsal komen komen jaja dan pet shop boys dan komen aku sendiri tak kuar?
apa masalah blogspot neh?

stress la aku...kat sapa aku nak report?

ni yg menguatkan lagi sokongan aku terhadap ideologi sosialis neh..(tak kena ngena langsung)....

12 comments:

apei said...

cilakak, gua komen steady ajer ni..
gua syak pihak blogspot nak bagi lu notis 24jam la pasal jarang tulis blog.

talkIZcheap! said...

ade masalah ke?? cam biasa je aku tengok kat blog aku... tetap '0' komen...

Dark-Emperor said...

type reportaduan...

dan hantarkan kepada 39399

Jarr said...

apei - cilakak betul, ade ke blogspot suruh gua buat comment moderation, dorang ingat gua ni IT savvy sgt ke?

TiZ - =| ok ok, nanti gua singgah blog lu.

DE - sending failed.amacam?lu kencing gua eh...demn lu..

Sang Penulis said...

Die suh lu roman sambil komen.

Jarr said...

erfi - roman ke romen ke romantisme seorang lelaki?

Pet Shop Boys said...

ye komen aku tak keluar...aku ingat aku je sorang yg kena Banned dari Sokernet haha...rupanya ada masalah internet.

Ni semua salah Mick Jagger ni...

J@J@ / Bini The Rock said...

aku rasa sbb ko tukar kulit rumah ni laa..tu yg komen semua blogger kena stop!!

wakakakaka waka waka!!

**arini klu komen aku tak keluar, aku nak PENCEN berkomen! aku nekad!!

xP

Jarr said...

PSB - tenet poblem arr semalam kan?dasar kapitalis!hahaha

Jaja - eh komen kau kuar ahh...kacak tak wajah baru blog aku?

J@J@ / Bini The Rock said...

kacak la jgk ...mcm duduk zaman purba!

scaryyyy hokeyyyyy! tukar arrrhh!

Jarr said...

ohh tak kacakla maknanya..nyampah makk tawwwww...nantila aku tukar..aku rasa mcm dlm hati ada taman la pakai layout neh..wahhahahaaha

J@J@ / Bini The Rock said...

bukan dlm hati ada taman...

dalam Hati ada Hantuuu!!!