Wednesday, June 24, 2009

Transformer vs Gaban

Hari ni aku nak merapu sebanyak yg boleh.
So arini aku nak bercakap pasal Transformer vs Gaban.Pernah tak korang terpikir Hollywood akan wat sequel Transformer tapi lawan Gaban?
Perghhh....mesti pecah punggung siakkk..eh pecah panggung.
Sejarah Mark[nama Gaban time jadik org bese] dan geng2 Autobot tak banyak beza...
Cuma Gaban terlebeh dahulu makan garam dan lahir ke donia...

Tak dapat aku bayangkan Gaban dengan Pedang Laser Sabre dia berentap dengan kekuatan Optimus Prime.Takpon Gaban tolong Autobot lawan Decepticon.Huii..sangat menarek wehh..mesti Megatron or Fallen[Big Boss Megatron]teruja tengok Naga Gaban yg ala ala LEGO tuh...mesti dia seram sejuk nak lawan..
BumbleBee mesti ngam giler ngan Gaban kalau Hollywood wat citer nih..So tak mustahil kan kalau nak buat?
bayangkan follower Gaban dari era 80an ngan follower Transformer turun panggung kasik support?Perghhhh....

Pastu masukkan sidekick Gaban dulu, Mimi nama dia...Kasik Misa Campo jadik Mimi...
Mesti Gaban tetiba ade "pedang" extra nanti...wargkahwargkahwargkahwargkah...[pinjam ye fifi gelak ko].
Kalau ade sapa2 producer Hollywood yg baca blog aku nehh, sila make my dreams come true...nak sangat aku tengok Gaban vs Transformer...pastu masa battle ngan geng Decepticon, kasik geng geng lama Gaban turun, Kesatria Baja Hitam,Tempe ngan Hayata.

Whooaaaaa...memang masyukk ahh...tapikan Megan Fox tetap menjadi pujaan..
Member2 opis gi tgk semalam kat KLCC,sneak preview.Packed!
Dorang ckp,apsal every fucking time Megan jatuh or larik dengan actors lain,cam tetap fokus kat boobs dia?tak transformer arr gini..sexual elements monopolize good cinematografi...wadafak???But, to Megan, if you read my blog...please..i repeat,please.Give me a call...wakakakakakakakkakakakaakka...

sekian!

5 comments:

chuya said...

suria perkasa hitam jadi assistant.. muahahaha. peh tu tetiba masuk plak mero attack nyer samasout.. perghhh

Lelaki separa sewel said...

Upin ngan Ipin takmo join skali ke? =|

Penchuri Kobes said...

mengarut tul entry kali ini. =|

bagi maskman, jetman ngan cybercop masuk sekali la.

Tempe said...

aku tak tgk lg transformer..huhuhu..

skang susah le nak bertenet Jarr.. tu sbb dah lama tak masuk BDN

fosilmitra said...

Idea yg bernas... cuma takkan baik nak versus yg baik?... Mcm Aliend vs Predator memasing ada gak jahatnyer... so, apakata kiter buat sequel Transformers vs Giant doraemon jelahh... hehe...