Monday, June 8, 2009

Selam Ini Celita - This Story Horror

Mari mari tengok ini pelem...

sangat seram dan menakutkan...juga, boobs aweks dlm ini celita sangat blockbuster..

wakakakakkaakakakakakka....

seram kan? aku tgk last week[DVD 5 hengget pasar malam,gambar terbaik wooo,original DVD copy]....tapi takkan la aku nak citer kan mcm mana sinopsis dia...aku bukan wat movie review...

sekadar mempomot citer best...asik tgk citer omputih jer...nak gak layan citer lain...

ni la masalah org melayu zaman skang...bila suruh support filem kita dikatanya tak berkualiti..

well, it's true.tapi the roots?we have to overview this from the roots.kalau bukan kita sapa lagi yg nak sapot citer sendiri?

dan org pelem kita plak, cuba la hasilkan pelem2 bermutu dan tidak terlalu berat jalan citernye...[citer hollywood pon ade gak heavy, tapi boleh jer korang tgk?]

bila ckp pasal pelem melayu, ade jer shit excuses kuar...lembap la, leleh la, euuwwww lah...nak jer aku tampo laju-laju...kalau nak universal, tgk la semua genre dan pelem sapa2 pon...

then baru bleh ckp, ni tidak...tgk cover premiere teross kata citer tu sucks!korang la yg sucks...poyoism itu adalah satu dogma, ni aku amik signature Rio...credit to Rio la kan...

so guys...aku bukan ape, saja membebel pasal industry perfileman kita...takde support dan ade banyak politik la plak dalam organisasi..

think about it.

3 comments:

Penchuri Kobes said...

nak tgk citer melayu apenye....
citer melayu = reality TV beb
- kerajaan pokok
- Royal Malaysian Circus
- Drama Swasta Pukul 8

kui3

Jarr said...

aku tak masukkan drama swasta or cengkerik rama...

pelem2 dia la...apa citer melayu last ko tgk?

Lelaki separa sewel said...

aku biase tengok cite opah dulu..
best dowh... =|