Monday, February 16, 2009

Monday...........always be blue...


huiiiii....Monday.

I dont dare to say i hate Monday...but the truth is, aku malas nak kerja hari Isnin...sebab apa?sebab hari minggu dah syok duk rumah...semalam gi Pantai morib...takla Morib mana, Bagan Lalang actually...okla, agak menarik.Tapi masa aku pergi air surut giler babeng...punah harapan nak mandi...beli KFC mengalahkan nak duduk seminggu...alih-alih duk merenung jauh ketengah laut jer...cehhh....tapi besh jugakla, aku berlari-lari anak ngan Adam...bermain pasir dipantai...sambil diperhatikan oleh Mem....dalam kul 6 lebih baru air pasang...so, maknanya tak bleh pakaila lagu rakyat nih,

"Air pasang pagi, surut pukul 5..."

surut kul 5 mendanyeeee...aku sampai kul 3.30pm pon dah surut...menipu tak agak..tapi lawa ekk Sepang Goldcoast tuh..mcm kat Dubai...mcm je la...tak siap2 pon aku tengok..ntah bile nak siap..balik kul 7...ingat nak makan kat satey kajang,adam plak tido.Keletihan amat main kat pantai gamaknya..aku batalkan niat and terus pulang ke habitat[meminjam ayat seorang kwn yg tahyul]...nak taruk gambar, tapi belum transfer ke laptop aku...nantila, 2-3 hari aku upload..nak masuk forum pon rasa mcm dah lemau,tak besh.ade perkara yg tak diingini berlaku lately..so aku mcm dah tawar hati nak merapu kat sana...tgklah camne.

see ya!

1 comment:

Hazwan said...

Walauapa pun yang terjadi,sabarlah ye bang jarr.Masih ada kawan kawan yg baik di sanakan...
Itukan asam garam kehidupan.
Saya pernah jatuh...tapi saya gagahi utk bangun semula.Apa nak buat,dalam hidup, kite kena berdikari.