Tuesday, February 17, 2009

Budak Baru Dah Masuk

Budak baru department aku dah masuk...kurang sikit beban aku ngan Mus...buleh raging skit..wahahahahaha....tak jugak actually,budak baru amik masa skitla nak familiar ngan benda kiteorg wat nih...nampak cam bagus,harap2 kekal la...borak punye borak, bini die satu department ngan bini aku kat Ambank...adessss.....dopley blah la lagu neh...February bulan yg damn short!Nak kena kejar target dan deadline...adehhh...bulan lepas dah la boss aku ckp, "Last month. you're shit huh?"Whatever je la boss....tak semestinya every month ko nak tgk aku kumpul USD mencanak kan?Ade bulan yg down...mcm January...aku kumpul banyak, claim banyak pon sama gak...income tax maha melampau kena potong..mengalahkan Israel...potong zakat dapat gak pahala...ahha.

Apa pun bulan ni kena mencanak balik...supaya income akan sentiasa lebat selebat blog aku nih..bukan untuk org lain kan?aku dah la pemboros orgnye...boros mengalahkan George Soros..seb baek Mem, jenis yg kedekut...asal aku berbelanja tak hengat dunia jer, die ingatkan...[seperti bese aku wat bodo]...yela, ko dah kerja berhempas pulas, mestila berhempas pulas jugak berbelanja kan?Kerja penat2, pastu simpan duit buat ape?simpan tu simpan la...tapi yg aku khaskan utk berjimba jimbi tu kenalah belanja...Nanti petang skit aku sambung citer, nak gi wat kerja sambil merapu kat forum sat.

8 comments:

cookie said...

mu ni jarr.
orang tengganu cakap,
"maruah seorang penghulu (suami/lelaki) terbukti pada tanah yang dipusakakan kepada temurunnya."

so jarr.
kalo ko ade duit,ko beli tanah kat area2 kebun tuh.
kuale berang ke.kuale menjing ke:D

sat mu tua nanti berriban mu ade duet nak spend before tutop mate.
g haji kaa:D
mane tahu kan.
tuhan kate kun faya kunn!

Jarr said...

huh...insap aku apiq tarbiyah...
baiklah....

AiYa said...

ko ni jarr, jgn buli dia woi.. sat lg abg dia encik muskun marah

Jarr said...

muskun marah..aku resign...
=)

MizShuxie said...

jarr lebat lagi jarrr...calen blog aku ...kasi lebat....

Hazwan said...

Agak agaknye klau duit bertimbun...abang nak wat ape ye???

amir fififudin said...

kalau duet abang jarr bertimbon, abang jarr masok meminang ya?

abang jarr tau kan alamat rumah saya??

Jarr said...

wahahahahah...
menda la lu fifi...
weihh..jom pi jakarta bulan 6 or 8?
ade berann?