Thursday, November 18, 2010

Salam Aidil Adha






Serius bhai, bukan senang pikul tanggungjawab ni...silap timbang, gua kena jawab..lembu taknak baring, gua jawab. Tapi gua rasa gmbr lembu kat tag gua tu comel nak mamposs.Harap tahun depan surau hidayatul mustaqimah masih pakai tag yg sama.

Salam Eidul Adha buat semua sahabat blogger.


Salam.

12 comments:

frwls said...

gua dengar lu pijak2 lembu tu sampai tumbang. baru boleh sembelih

kalau betul, lu leh kerja kat anfield

jadi guard jaga tepi padang.

Jarr said...

ini statement mintak pijak...hoh.

apei said...

lu jgn kelepet timbang dah la bro..

Jarr said...

uihh...amanah tu bro.takleh lebih kurang.

J@J@ / Bini The Rock said...

kenapa gua nampak ayat

"KETUA LEMBU" nih?
agh!

Pet Shop Boys said...

wow tahniah! ada juga sumbangan kau pada Raya Haji ye...aku duk umah je tgk tv heheh....

Jarr said...

Jaja - aku lupa nak tanya imam apsal aku jadi ketua lembu...aku ensem seperti lembu barangkali..

Pet - nasib baik kat kl..kalau aku balik Ganu, aku rasa aku dah pandai meragut rumput agaknya.bukan selalu, sesekali gua menyumbang..gua antara ajk surau yg muncul 2 kali setahun...kahkahkah.

mofasad malas nak guna google akaun said...

macam ikhlas je~

talkIZcheap! said...

ko pun sambut aidil adha ghupe-ghupenyer, heh... :P

Jarr said...

farid - mmg aku ikhlas...pang nak pang?

Iz - abis kau ingat aku sambut halloween ke apa?kahkahkah

Linglung said...

bangga gua dengan kehebatan lu berkecimpung dlm bidang ni pada raya haji..gua berhajat juga tp belum berkesempatan.

Jarr said...

Linglung - der..sebagai ajk surau yg nampak batang idung time time gitu je, gua kena kerja lebih dengan niat ikhlas membantu sambil beramal...dah la lembu yg gua handle tu garang macam mak tiri zaman 60an.kahkahkah

kalau ade umur tahun depan, lu join gua buat benda ni amacam?