Sunday, October 18, 2009

Singgah Jap

Nuthing much to do..mesti korang tertanya tanya mcm mana aku bleh online malam sedangkan aku dah terminate wimax aku itu..
Well,kekadang kita perlukan miracle...ni one of the miracle tu la kan..
kejap je ni..mata takleh lelap..so dari aku duk terkebil kebil,baik aku melalut kat sini..lately mcm banyak benda berlaku kat diri aku..aku sendiri tatau nak kategori kan sebagai apa,malang ke,bertuah ke,tak reti reti bahasa ke,sampai bila nak mcm ni ke,ok sangat ke..eh..banyaklah kalau nak tulih kat sini.

So aku rasa ada baiknya aku sorang je la yg pikir semua itu...
Kenapa mesti aku libatkan org lain ye dak?
badan letih,sok pagi pagi nak gerak balik...nak drive.
sehingga itu,kita berjumpa lagi pada hari hari dan tak kira waktu...
dalam blog merapu aku ni...

"Siamang gagap termakan pulut,
Termakan pulut dan gado gado...
Eh apajadah lagi ko duk melalut?
dah dah dah,gi tido!!"

sekian.

5 comments:

ida zakaria said...

ni mesti online dr jaaaauuuhhhhhhh ..

Jarr said...

ye makcik,saya online dari burkina faso....=|

Sang Penulis said...

Saya online dari San Salvador, Bahamas

Jarr said...

skang plak saya online terus menerus dari Mozambique.

Sang Penulis said...

Ha, skang ni live online dari Belarus