Friday, October 23, 2009

Langkawi Trip

Another week and aku akan pergi trip bersama kengkawan seramai 34 org ke Langkawi on 30th Oct sampai 2nd Nov.This will be a 2nd trip with them,first masa gi Cameron.
And kali ni ahli bertambah sampai 34 org!mak aih...riuh la nanti...
Flight aku,Judd,emy dan lagi 2 org pagi Jumaat.So sampai sana terus kena tunggu yg lain sampai,ada yg sampai petang..ada yg sampai malam...

Nama tempat kami tinggal nanti bertajuk Century Suria Apartment.Package menarik beb,4D 3N - 3 apartment - 3 MPV Serena.Sampai airport MPV tu dorang dah lepekkan kat situ,so sapa sampai dulu la jadi drebar.demn!pastu nak kena amik mereka mereka yg sampai kendian..demn lagi skali!Aku dah lama tak jejak kaki ke Langkawi sebenarnya,aku rasa adalah dlm berbelas tahun gak rasanya...eh ye ke?ye la kot.Aku pon tatau camna rupa Langkawi la ni..

ni rupa Century Suria.



Bilik tido[satu apartment ada 3 bilik,ni salah satu la]



Dapur



Dining Hall



Tula sedikit sebanyak info pasal trip Langkawi and rupa mukabumi Century Suria.
Terima kasih to Azma Geopark Langkawi yg menguruskan accommodation dan transportation kami disana nanti.

Nanti aku update yg lepas pergi plak.Tata

2 comments:

Sang Penulis said...

Abe Tupa, kirim Marlboro Lights satu katon ekk..

Thanks =)

ida zakaria said...

waaah seronoknya - sure lupa org-org di KL nih nanti