Monday, May 18, 2009

Kawan

Korang tau tak apa definisi kawan?

Kawan ade banyak jenis kan?Kawan gelak....kawan nangis...

kawan senang...kawan susah....

tapi ade tak kawan korang yg kejap ok kejap tak ok?

aku macam tak paham kalo gini...

nak tegur kang, takut takleh trime...

tapi tu lah...

aku ade 2 kawan gini....tatau ape meroyan nya....

satu dah kawen....satu belom...

adekah faktor estrogen semakin berkurangan?

atau middle age crisis?tak masuk akal....

kalau makin dilayan....makin aku hangin..

baik aku dendiam sudah...kalau die rasa nak ckp ngan aku...silakan..

takmo ckp, aku tak de rugi pape selain rasa kehilangan kawan...tu je la...

Bab kesedaran beb...

kesedaran itu penting....bila kau diperlukan...ko akan rasa best...

bila ko dah tak diperlukan...ko akan rasa sucks!

sucks yg amat sangat....tapi ko masih keep it inside...

ko cuba berlagak mcm takde pape...tapi ko mcm sakit hati sebenarnya...

so, apa yg boleh aku lakukan?ikut jer flow tuh?

babih la.....sampai bila...

asyik nak jaga hati org jer...hati sendirik?simpan kat pajak gantung?

nak ckp pon malas....mungkin sebab taraf tak cukup kot....

nak kena  pandai mcm2 agaknya....firm,presentable, articulate, intelligence and whatso"fucking"ever...

be yourself...ko tak bleh nak puaskan semua hati org....

banyak lagi benda lain yg ko kena focus..this is just 0.02% of your life...

why so much complaint?

dah la!malas nak bebel......daa!

11 comments:

Lelaki separa sewel said...

Tu sume mainan minda je tuh =|

are-ya said...

hahaha...aku rindu ko nye bebel..
miss u!!! :p

AiYa said...

ko ni mngapakah? tetiba plak meroyan

Jarr said...

ye erfi, tu semua mainan minda...

haaaaaaaaa...dayahhhhhhhhh..aku nak geget kauuuu...

nik...kan?aku meroyan kan?
i hate this feeling tau tak...sklempes!

manja said...

ooo di sini tempat korang berkomen2 ye...

Jarr said...

berkomen ke beromen?

fatin itu saya said...

ooo..ini aktiviti anda yee...

kawan kawan kawan..kawan makan kawan....kawen dgn kawan...kutuk kawan kawan...bla bla bla...

Jarr said...

erkk...ni fatin mana nehhhhhhhhhhh

cik bintang said...

takpe yang
kawan tada adek beradek ada
lov u!!

Judd said...

ko bebel2 ni pun dah buang masa..
apatah lagi melayan bebelan2 org yg tak masuk dek akal.. :p

Jarr said...

hahahaha..judd tarbiyah aku tuh...
ye ye yang..ade aku kesah ngan semua ni?

wakakakakakakaka