Thursday, March 26, 2009

Ye ke???

Ye ke pompuan lagi suka guys kulit gelap dari putih jambu cam fififuddin??

tadi aku lunch, seperti bese ah..ade ajer topic merapu kuar..so aku tanya kat nik,mel,faizah....apa yg korang rasa seksi kat lelaki nih?pada pandangan korang la kan?

Jawapan yg sering diulang-ulang....

"aku tak suka laki kulit putih gebu, sebab aku rasa dia mcm makhluk asing"

"i pon tak suka laki putih/cerah...nak gelap gak..."[die ni nak yg tinted terus kot??=)]

so apa yg org perempuan nampak lelaki kekar bertubuh gelap?

keistimewaannya?

aku tak putih kan?jambu jauh sekali la kot...

wahahahahhahahahahahahahahah...apa apa aje lah....

7 comments:

AiYa said...

kulit putih? eeeeeeeeeeeeeewwwww

Jarr said...

bykla ko eewww....
=)
dah memasing punye selera kan?
nak wat camne?
ahhahahahahah..

are-ya said...

i x suke yg tinted...nnt susah nk carik dalam gelap....hahahaha...
biar yg sedang2 aja... :p

Dark-Emperor said...

Pempuan suke kulit kaler mcm aku la jarr...

Adreen said...

aku pun suka yg gelap2
tapi kdg2 kita tak dapat yg kita nak
beriye nak mcm rosyam nor, tgk2 dapat mcm pelakon jepon takeshi kanashiro ke
ai relaaaa jee

faithziler said...

putih ke fifi tu?? takde la putih mana pun di mata aku.t

Jarr said...

ko kategori putih la Aizat...putih dan boolat..ahha..

maknanya aku lagi putihla dari fifi..aku rasa la kan..itu hari masa kat oldtown, ko tak pasan keputihan aku sebab ko tgh kelaparan yg amat kan..ahhahaahah..

ha'ah kan kuden..kadang kita nak mcm nanu baharuddin...sekali dapat rozita che wan..haihhhh.....