Tuesday, March 24, 2009

The Chronicles of Her Armpit!

i dont know why i'm telling this disgusting story...but there's a feelings asked me to write it down here...

Last week, on the vary wednesday[i think so??], our office air cond was like shite!its hot in there...everybody sweating[i guess]....and here the story,my colleague Markonah[not her real name of coz!!], asked for my favor and i went to her place[which is nearby...=)]...i smelt something like rotten curry...ahhah!where the hell this smelly things coming from???but as usual, berlagak macho...right after i stood up beside her,and i realized....."yes, this smell came from you gurl...."Malay said, ketiak bau kari....wahahahahhahahahahha....i tahan la kan...

then, nak dijadikan citer[ckp melayu la plak ye...lidah cramp nak ckp omputih]...selepas aku tolong die setel poblem ngan "setting computer" die[ni kalo kuden baca mesti die gelak]...die mcm angkat tangan sedikit ke belakang la, mcm perasaan lega gitu...haaa...dan i was just about to reply her, mcm nak ckp, "haaa..dah ok"....

Tapi!ada tapinya....aku ternampak bulu ketiak seorg makhluk Allah yg bernama pompuan...apakah neraka seorang perempuan mempunyai bulu ketiak yg maha kerinting begitu?nape die tak buat teknik rebonding ke...straighten ke...bape sangatla kosnye kalau die amik berat kan?ni tidak, yarabbiiii.....aku mintak korang takyahla bayangkan kalau time die berpeluh...ahha!

tetiba citer aku nih aku rasa mcm kotor dan berlendir jer...wahahhahahahahahahhahaah...

To Faizah,Adi,Nik,Mel,Mus dan Yazid[newbie] ~ geng lunch tadi...harap anda berselera dan kenyang dengan citer ini...

cheers!

8 comments:

Jarr said...

test...test....

stone said...

cerita cam haramm!

nasib baik aku dah lunch. btw, awek tu musti cun kan?

Jarr said...

jangan terpedaya...tak cun pong...
mcm Ramli Ngah Talib muka die...

AiYa said...

ahahah siot la lu bro, aku kabo kat dia nanti baru ko tau

stone said...

ye ke?

sebab awek cam ni biasanya cun. cam awek italy or hindustan. bulu ketiak dan bau badan cam haram tapi solid. tu yg serba-salah tuu..hehheh

Jarr said...

oi nik...jgnla...simpan sudah..ahahahahah...

ye bang, besenye awek italy ngan hindustan mmg ade bulu ketiak, tapi still boleh trima sebab lawa...
wooohooo...

Adreen said...

ko tak branik tego ke
wahahahaha
"ketiak u bau unik la.. u cuba ceyom ketiak sendrik.. unik tak bau tu?"

Jarr said...

hahahahahaa...
nak tego camno...
kalau tego dlm english nanti tak klako..aku tak pandai sangat melawak dlm english...

sebab die filipinos....