Monday, August 10, 2009

Semalam Dah 28 Tahun - Apa Azam Baru?

Semalam bersamaan dengan 9th August 2009 genapla umur aku 28 tahun.
Sedar tak sedar dah 28 tahun Allah pinjamkan utk aku bernyawa,Alhamdulillah.
Tiap kali hari lahir aku,orang pertama akan wish bapak aku dengan soalan sekali,apa azam sempena dah bertambah lagi umur neh?

Aku mmg takde jawapan utk itu....cuma kalau boleh aku nak membahagiakan dorang.tu jer...tapi aku rasa masih belum kesampaian..hehe.
Tiap tiap tahun aku akan berpikir bila masuk umur baru...
Masih ada ke tahun depan?Insyaallah....

Sepanjang aku dah dewasa ni jarang amat aku sambut harilahir...
samada aku sendiri lupa,atau org lain lupa..
masa bujang,kawan2 selalu ingat and buat seprais party...
Dah kawen Mem selalu ingat...and to be honest..aku tak kisah sangat bab bab birthday nehh...even kalau Mem lupa pon aku takde la amik hati...mungkin sebab dah tua kot.

Thanks to all my beloved friends yg wish....

Doakan aku jadik Hubby,Daddy and seorang sahabat yg baik.

Bye.

4 comments:

Lelaki separa sewel said...

Hepi besday bro,
kalo ade wat makan2, jangan lupe jemput sy ekk..

Thanks bang.. =)

Jarr said...

TQ...insyaallah.
wat makan tahlil ke apa ni?

AiYa said...

ahahha. patut la buat muka kesian td. nk tgu gua wish hapy bday ek.. uhuhu

slmt hari tua bro

Jarr said...

hehe..takde koser de aku nak wat muka kucing...anyway thanks Nicky.