Tuesday, December 6, 2011

Kelahiran Pompang Pompang

Assalamualaikum wrh.wbt dan salam sejahtera serta salam 1Malaysia buat semua.Perghh..dah gaya wakil Pemuda siap dengan salam 1Malaysia.Ok sahabat handai, dengan rasa berbesar hati saya umumkan akan kelahiran Blook Pompang Pompang yang sudah berada dipasaran.Sila lihat gambarajah dibawah, itulah adalah cover depan manakala cover belakang bonus gambar penulis tengah isap rokok.Kahkahkah!Terima kasih Kekura Getah!


Bermula dari semalam,kebanyakkan entri-entri dalam blog I Need To Digest My Emotion ini sudah di"ghaib"kan dari pandangan mata kasar mike-mike semua.Mengkeme yang belum pernah melihat akan sepatah cerita dari blog ini amatlah digalakkan membeli Blook Pompang Pompang ini.

Dengan himpunan cerita-cerita ringkas yang diolah dari kejadian betul sebetulnya dan ditambah dengan fiksyen yang tak masuk akal,maka apabila sesusuk tubuh berdiri dan mendeklamasikan cerita ini nescaya kamu akan berkata, "Perghhh..sembang Pompang Pompang la brader ni..."

Dari kisah Kak Nah kerani sekolah salah taip surat, kisah Basiron buat perubahan drastik pada rupa paras dan bagaimana Amat Skrono macam lipas kudung kejor Hantu Kain Dalam Mak Temah semua diolah dengan tanpa berfikir panjang oleh penulis atas sebab-sebab masa dan line yang tak berapa nak clear masa kat opis.Celaka.

Harapan penulis semoga semua dapat memberi sokongan dan membeli Blook Pompang Pompang dan memberi komen membina supaya penulis dapat membaiki kesilapan dan lebih kreatif untuk projek-projek seterusnya.

Berserta dengan itu dijemput hadir ke majlis pelancaran Blook Pompang Pompang dan juga 4 lagi buku MAHA LEJEN terbitan Lejen Press . Majlis yang akan diadakan di UYA Distro , SS15 Subang Jaya,Selangor bermula jam 4.30 petang hingga 7 malam.Antara buku-buku LEJEN yang akan memeriahkan majlis pelancaran adalah :

  • Hero - Kompilasi 5 penulis lejen - Brader Leplep (http://bilamentolmenyala.blogspot.com) , Bozu (http://iniblogkechai.blogspot.com) , Lord Zara (http://shafaza-zara.blogspot.com), Fikri Misti (http://fikrikacak.blogspot.com) dan Shahir ( http://msaherr.blogspot.com/) .
  • Heroin - Sebuah antalogi cerpen dari Amal Hamsan, (http://realifiksinisme.blogspot.com/).
  • Angus, Himself - Oleh : A.B Hashim
  • Kontrol Histeria - Oleh : Penulis blog Kontrol Histeria ( http://kontrolhisteria.blogspot.com/ )
  • Pompang Pompang - Jarr Nadjmuddean (http://lebatkulebat.blogspot.com) merah sebab brader ni sokong Liverpool sampai mamposs.Kehkehkeh.
Oleh yang demikian, diharap kehadiran mengkeme-mengkeme seme memeriahkan lagi majlis menyambut kelahiran buku-buku Lejen ini.Untuk info pembelian/pre-order bolehlah melayari Beli Pompang Pompang atau info di MukaBuku Pompang Pompang dan di Lagi Page Pompang Pompang . 

Amacam?Tak cukup Pompang Pompang lagi?


1 comment:

Mince4AM said...

bjok ah mung mat..tahniah, nati aku beli